Denkt u na over uw huisvesting voor de toekomst?

Gemini Development is op verschillende locaties in en rond Den Haag betrokken bij de ontwikkeling en bouw van appartementen. De belangstelling voor deze appartementen komt vaak van kopers die een groter huis achterlaten en kleiner willen gaan wonen, terugkomen uit het buitenland of nu tijdelijk ergens huren. Zij kiezen voor nieuwbouw omdat zij niet kunnen slagen in het aanbod van bestaande appartementen. Dat kan te maken hebben met hun wensen t.a.v. grootte, locatie, kwaliteit of indeelbaarheid. Maar het kan ook zijn dat samen met vrienden wordt gezocht naar twee of meerdere appartementen in één en hetzelfde gebouw.

Kopers nemen dus geen genoegen met standaard oplossingen en weinig flexibele aanbieders, maar willen maatwerk en een bepaalde mate van exclusiviteit. In onze projecten is daar vrijwel altijd een mouw aan te passen.

Wij werken samen met architecten en aannemers die in staat en bereid zijn om zich intensief met de wensen van de koper bezig te houden. Er worden ideëen en creatieve oplossingen aangedragen en kosten worden transparant gepresenteerd. De woningen worden “turn key” aan de kopers opgeleverd, met garanties van een waarborg instituut. De klant ontzorgen is hierbij ons leidmotief. Als u uw woning nog niet heeft verkocht, dan staan wij tot uw beschikking om met de steun van makelaars te adviseren over de verkoop. Op die manier proberen wij u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen.

En mochten wij u nu niet iets passends kunnen aanbieden, dan wellicht in de toekomst. Er doen zich regelmatig nieuwe mogelijkheden voor en wij kunnen gericht voor u op zoek naar nieuwe projecten. Een mooi voorbeeld is de transformatie van een bestaand kantoor naar een kleinschalig appartementengebouw midden in de Haagse binnenstad, aan de Zeestraat 55, tussen het Hilton Hotel en Panorama Mesdag.

Meer informatie?

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een oriënterend gesprek om uw wensen te bespreken via secretariaat@geminidevelopment.nl

Uw woonwensen als uitgangspunt

Maatwerk interieur suggestie